Spanningshoofdpijn

Massages en een persoonlijk behandelplan helpen
Bel mij terug Whatsapp 071 528 17 48

Telefonisch bereikbaar: werkdagen 08.30 – 21.30 en in het weekend geopend!

Binnen 24 uur een diagnose!

Vind ons in Leiden op de Bachstraat & Dobbedreef

Hoofdpijn: een lichamelijke klacht, stress of gewoon een kater

Jij kent je lichaam als geen ander en weet wat je voelt! Een goede diagnose van de oorzaak is het halve werk om je weer lekker in je lijf te laten voelen. Een effectieve fysiotherapie behandeling begint bij het stellen van de juiste diagnose. Wij kiezen de fysiotherapeut die het beste bij jou past om te achterhalen wat de oorzaak van je klachten is. Samen ga je aan de slag voor een duurzaam herstel.

Cordes Fysiotherapie & Fitness biedt begeleiding voor het gehele traject van preventie, genezing en nazorg. Ons team doet er alles aan om te zorgen voor de professionaliteit en persoonlijke aandacht die nodig zijn om je klachten zo snel en goed mogelijk te verhelpen, zodat jij je weer lekker in je lijf komt.

Onze kwaliteit

N

Alle specialisaties en behandelingen

N

Fysiotherapie aan huis

N

HKZ-gecertificeerd

N

BIG - CKR - KNGF geregistreerd

N

Rijncoepel - regionaal samenwerkingsverband

N

Fitness met professionele begeleiding

N

Gratis parkeren op alle locaties

De behandeling voor spanningshoofdpijn

We weten niet waar spanningshoofdpijn vandaan komt, maar dat het bestaat is zeker. Bij sommige mensen is het aanhoudend, bij andere komt het met vlagen. Wat we wel weten is dat stress, angst en vermoeidheid oorzaken kunnen zijn en dat het te maken heeft met spanning in je hals, schouders en hoofd.  Een oplossing hebben we ook voor je gevonden, namelijk massages! Een regelmatige massage werkt heel goed tegen spanningshoofdpijn. In de eerste plaats helpt de massage om je spieren te ontspannen. Daarmee worden de klachten al lichter. Wat we echter vooral willen is dat je spanningshoofdpijn niet meer terugkomt en als het terugkomt dat je dan niet volledig uitgeschakeld bent. We gaan daarom aan de slag om je houding en manier van bewegen te verbeteren. Zo verminderen we de kans dat je opnieuw last krijgt van deze nare klacht. Tot slot ga je zelf oefenen om je verkrampte spieren te ontspannen en soepel te houden.  We geven kracht terug aan je spieren die ernstig verzwakt zijn.

Neem je hoofdpijnklachten serieus en onderneem actie

Heb je spanningshoofdpijn en wil je daar op een verantwoorde manier vanaf komen? Neem dan vandaag nog contact op om een eerste afspraak te maken. Het is belangrijk dat je niet met je klachten rond blijft lopen, omdat spanningshoofdpijn heel goed te behandelen is. Daarnaast gaan we samen met je op zoek naar de oorzaken van je spanningshoofdpijn, zodat je er minder vaak last van hebt of het zelfs helemaal verdwijnt.

Veel voorkomende klachten

  • Druk achter de ogen
  • Hoofdpijn
  • Zeurende hoofdpijn
  • Kloppende hoofdpijn

Contracten met alle verzekeraars

Wat onze klanten zeggen

Jeroen heeft me op een fijne manier geholpen met mijn klachten om te gaan, na een aantal behandelingen voelde ik me een stuk beter!" - Edward

Bekijk alle referenties