Blessures

Herstel sneller van je blessures
Bel mij terug Whatsapp 071 528 17 48

Telefonisch bereikbaar: werkdagen 08.30 – 21.30 en in het weekend geopend!

Binnen 24 uur een diagnose!

Vind ons in Leiden op de Bachstraat & Dobbedreef

Blessures! Pech of regelmaat?

Wie sport kan wel tegen een stootje, maar soms kom je ongelukkig terecht of merk je dat je deze keer toch echt te ver bent gegaan. Een fysiotherapeut kan je helpen met het behandelen van je blessures. Op deze pagina vind je een aantal veel voorkomende blessures die je kunt oplopen tijdens het sporten, maar ook tijdens het klussen of je dagelijkse sprintje naar de trein. Met name je enkel is erg kwetsbaar als het aankomt op blessures. Heb je een blessure dan is het zaak om zo snel mogelijk een afspraak te maken. Hoe eerder je start met de behandeling, hoe sneller je weer in topconditie bent!

Onze kwaliteit

N

Alle specialisaties en behandelingen

N

Fysiotherapie aan huis

N

HKZ-gecertificeerd

N

BIG - CKR - KNGF geregistreerd

N

Rijncoepel - regionaal samenwerkingsverband

N

Fitness met professionele begeleiding

N

Gratis parkeren op alle locaties

Hamstringblessure

Je kunt een hamstringblessure op verschillende manieren oplopen. Vooral bij sporten als hardlopen komt een blessure in de hamstring veelvuldig voor. In de meeste gevallen belast je de spieren te veel en verrek of scheur je je hamstring. Wanneer je deze blessure hebt krijg je vervelende klachten. Maak daarom snel een eerste afspraak. Met een goed behandelplan sta je binnen no-time weer pijnloos op beide benen.

Achillespeesblessure

Een blessure aan je achillespees kan erg vervelend zijn. Het zorgt er namelijk voor dat je een stuk minder mobiel bent. De oorzaak van een blessure aan de achillespees is doorgaans overbelasting.  Met de juiste oefeningen kun je de tijd die het kost om te herstellen aanzienlijk verkorten. Plan daarom snel een eerste afspraak!

Polsblessure

Je pols is erg kwetsbaar en kan om die reden op verschillende manieren geblesseerd raken. Zo kun je je pols verrekken bij een valpartij of ongeluk. Als je slecht terecht komt, krijg je al snel last van aanhoudende polsklachten.  Onderneem actie en maak vandaag nog een afspraak, want met de juist oefeningen is je pols snel weer de oude.

Knieblessure

Net als de pols is een knie eveneens erg kwetsbaar. Blessures kunnen op verschillende manieren voorkomen. Tijdens sporten, een ongeluk, door verkeerde bewegingen of bijvoorbeeld door bepaald werk dat je doet. Een blessure aan je knie is erg frustrerend en kan bovendien erg pijnlijk zijn.  In sommige gevallen ga je er zelfs slechter van lopen. Maak daarom een afspraak, want een juiste behandeling is essentieel.

Peesblessure

Een blessure aan de pees kan op verschillende plaatsen voorkomen. Bijvoorbeeld in de hiel, knie of de schouder. Net als bij veel andere blessures is overbelasting vaak de oorzaak van een ontsteking aan de pees. Heb je een irriterend gevoel aan de pees of zelfs ernstige pijn? Handel dan snel en maak vandaag nog een afspraak, zodat wij je kunnen helpen!

Verstuikte enkel

Een verstuikte enkel geeft een heel pijnlijk gevoel. Daardoor merk je doorgaans direct dat je enkel is verstuikt. De oorzaak kan een ongelukkige stap, een tackle bij een balsport of een verkeerde landing tijdens de gymnastiek zijn.  Met een effectief behandelplan is deze blessure in korte tijd weer opgelost, maak daarom nu een eerste afspraak.

Gescheurde enkelband

Door een kanteling met de voet kunnen de banden van de enkel scheuren met alle gevolgen van dien. Een gescheurde enkelband gaat gepaard met een zwelling en ook bloeduitstortingen kunnen voorkomen. Met een persoonlijk oefenprogramma kunnen we stappen maken om je enkelband weer in topconditie te krijgen. Maak daarom vandaag nog een afspraak.

Maak vandaag nog je eerste afspraak

Een hielspoor is een vervelende klacht, maar gelukkig goed behandelbaar. Met een regelmatige behandeling van een professionele fysiotherapeut en oefeningen kan de klacht helemaal verdwijnen. Maak vandaag nog je eerste afspraak, zodat je weer zonder pijn kunt bewegen en sporten.

Je kunt bij ons ook terecht voor

Contracten met alle verzekeraars

Wat onze klanten zeggen

Jeroen heeft me op een fijne manier geholpen met mijn klachten om te gaan, na een aantal behandelingen voelde ik me een stuk beter!" - Edward

Bekijk alle referenties