Hielspoor

Je hielspoor gaat niet vanzelf weg!
Bel mij terug Whatsapp 071 528 17 48

Telefonisch bereikbaar: werkdagen 08.30 – 21.30 en in het weekend geopend!

Binnen 24 uur een diagnose!

Vind ons in Leiden op de Bachstraat & Dobbedreef

Een nare of zeurende pijn onder je hak

Heb je last van een zeurende, nare pijn onder je hak die steeds erger wordt? De kans is dan groot dat je last hebt van een hielspoor. Deze vervelende klacht kun je snel oplopen bij het sporten en heeft gevolgen voor iedere stap die je zet. Andere schoenen helpen niet en stil zitten is nog nooit iemand beter van geworden. De pijn kan zo erg worden dat je bijna niet meer kan lopen. Een fysiotherapiebehandeling biedt uitkomst, zelfs als je er alleen soms last van hebt en ook als je er al een tijdje mee rondloopt.

Onze kwaliteit

N

Alle specialisaties en behandelingen

N

Fysiotherapie aan huis

N

HKZ-gecertificeerd

N

BIG - CKR - KNGF geregistreerd

N

Rijncoepel - regionaal samenwerkingsverband

N

Fitness met professionele begeleiding

N

Gratis parkeren op alle locaties

Wat zijn de oorzaken van een hielspoor

Voornamelijk cardiosporten zorgen voor een grotere kans op een hielspoor. Denk daarbij bijvoorbeeld aan hardlopen. Je voeten kunnen overbelast raken en dit kan een hielspoor veroorzaken. Erg vervelend natuurlijk. Ben je lekker fanatiek bezig en dan word je ervoor gestraft!  Andere oorzaken kunnen de leeftijd zijn (vanaf 45 jaar of ouder neemt de kans op een hielspoor aanzienlijk toe), of bijvoorbeeld wanneer je een staand beroep uitoefent. Wat de reden voor je hielspoor ook is: je kunt er lang last van hebben..

Van diagnose naar herstel

De huisarts stelt meestal zelf de diagnose, maar de fysiotherapeut kan dat ook voor je doen als je niet zeker weet of je een hielspoor hebt. Als de diagnose eenmaal is vastgesteld dan kan de behandeling starten. Een behandeling bestaat meestal uit rekoefeningen die je thuis kunt doen en waar de fysiotherapeut je bij helpt. Daarnaast krijg je mogelijk een triggerpoint massage. Met een triggerpoint massage behandelt een fysiotherapeut je pijnlijke spieren die in de knoop zitten.

Maak vandaag nog je eerste afspraak

Een hielspoor is een vervelende klacht, maar gelukkig goed behandelbaar. Met een regelmatige behandeling van een professionele fysiotherapeut en oefeningen kan de klacht helemaal verdwijnen. Maak vandaag nog je eerste afspraak, zodat je weer zonder pijn kunt bewegen en sporten.

Veel voorkomende klachten

  • Pijn onder je hak
  • Moeite met lopen
  • Pijn in je voet na het sporten
  • Pijn in je voet die weggaat en weer terugkomt

Contracten met alle verzekeraars

Wat onze klanten zeggen

Jeroen heeft me op een fijne manier geholpen met mijn klachten om te gaan, na een aantal behandelingen voelde ik me een stuk beter!" - Edward

Bekijk alle referenties