Carpaal tunnel syndroom

Een zwelling in je pees
Bel mij terug Whatsapp 071 528 17 48

Telefonisch bereikbaar: werkdagen 08.30 – 21.30 en in het weekend geopend!

Binnen 24 uur een diagnose!

Vind ons in Leiden op de Bachstraat & Dobbedreef

De gevolgen van je carpaletunnelsyndroom

Aan de binnenzijde van je pols zit een tunnel waar zenuwen en pezen doorlopen. We noemen die tunnel de carpale tunnel en als je het carpaletunnelsyndroom hebt dan krijg je vervelende klachten. Ten eerste zijn er de tintelende of slapende vingers. Daar is op zich wel mee te leven, maar de pijn in de ellenboog die kan door merg en been gaan. Andere gevolgen van het carpaletunnelsyndroom zijn eveneens erg naar. Je verliest kracht in je hand en je laat plotseling dingen vallen.

Onze kwaliteit

N

Alle specialisaties en behandelingen

N

Fysiotherapie aan huis

N

HKZ-gecertificeerd

N

BIG - CKR - KNGF geregistreerd

N

Rijncoepel - regionaal samenwerkingsverband

N

Fitness met professionele begeleiding

N

Gratis parkeren op alle locaties

Zoek direct professionele hulp

De oorzaak van dit alles is een beknelde zenuw. Je kunt de zwelling vaak zien en als je je hand veel gebruikt dan lijkt de zwelling groter te worden. De zwelling drukt nog meer op je zenuw en hoe meer je probeert te bewegen hoe pijnlijker het allemaal is. Niets doen of minder bewegen lost de klacht echter ook niet op. Je moet op zoek gaan naar een fysiotherapeut die je kan helpen om deze klacht en de bijbehorende pijn onder controle te krijgen.

Maak vandaag nog je eerste afspraak

Een hielspoor is een vervelende klacht, maar gelukkig goed behandelbaar. Met een regelmatige behandeling van een professionele fysiotherapeut en oefeningen kan de klacht helemaal verdwijnen. Maak vandaag nog je eerste afspraak, zodat je weer zonder pijn kunt bewegen en sporten.

Veel voorkomende klachten

  • Zere hand
  • Tintelende vingers
  • Slapende hand
  • Last van je pols
  • Dingen laten vallen
  • Pijn in de ellenboog

Contracten met alle verzekeraars

Wat onze klanten zeggen

Jeroen heeft me op een fijne manier geholpen met mijn klachten om te gaan, na een aantal behandelingen voelde ik me een stuk beter!" - Edward

Bekijk alle referenties