Fysiotherapie

Bij pijnlijke spieren en gewrichten of moeizaam bewegen biedt fysiotherapie uitkomst.
Bel mij terug Whatsapp 071 528 17 48

Telefonisch bereikbaar: werkdagen 08.30 – 21.30 en in het weekend geopend!

Binnen 24 uur een diagnose!

Vind ons in Leiden op de Bachstraat & Dobbedreef

Fysiotherapie in Leiden

Een fysiotherapeut heeft een brede kennis van het lichaam en alles dat met bewegen te maken heeft. Fysiotherapie draait om je spieren, gewrichten en een gedeelte van je zenuwen.

Je kunt de hulp van een fysiotherapeut inschakelen als je moeite hebt met bewegen of pijn hebt bij het maken van sommige bewegingen. Een klacht kan ontstaan, omdat je gevallen bent bij het sporten of een bedrijfsongeval hebt gehad. Het is ook mogelijk dat je een chronische ziekte hebt die je mobiliteit beperkt. Wat het probleem ook is, een fysiotherapeut kan je helpen. Het allerbelangrijkste is om niet te lang te wachten om de hulp in de schakelen van een professionele fysiotherapeut, want als je lang wacht dan kan de pijn erger worden of er kunnen zelfs nieuwe klachten ontstaan.

Onze kwaliteit

N

Alle specialisaties en behandelingen

N

Fysiotherapie aan huis

N

HKZ-gecertificeerd

N

BIG - CKR - KNGF geregistreerd

N

Rijncoepel - regionaal samenwerkingsverband

N

Fitness met professionele begeleiding

N

Gratis parkeren op alle locaties

Je behandeling is vertrouwd en persoonlijk

Een fysiotherapeut stelt de patiënt(jij dus!) altijd centraal bij de behandeling. Door het stellen van de juiste vragen stelt je fysiotherapeut samen met jou een betrouwbare diagnose op. Op basis van de gestelde diagnose begint de behandeling. Een behandeling bestaat uit meerdere onderdelen. Ten eerste helpt je fysiotherapeut om je gewrichten en spieren weer ‘soepel’ te krijgen. We noemen dat ‘hands-on’ fysiotherapie. Ten tweede krijg je een persoonlijk behandelplan of beweegprogramma. Je krijgt instructies voor oefeningen die je thuis kunt doen of bij onze fitness locaties en een schema. Het is belangrijk dat je de instructies van de fysiotherapeut zo goed mogelijk opvolgt. Bij vervolgafspraken wordt de voortgang van het herstel en het verloop van de behandeling besproken en geanalyseerd.

Het doel is dat je spieren sterk en soepel worden of blijven en eventuele klachten, zoals pijn en ‘vastzittende’ spieren of gewrichten verdwijnen of afnemen.

Maak vandaag je eerste afspraak

De fysiotherapeuten van Cordes Fysiotherapie & Fitness staan voor je klaar om te starten met de behandeling. Wij geloven in een goede samenwerking tussen patiënt en behandelaar en je kunt ons gemakkelijk bereiken via e-mail, telefoon of whatsapp. Wacht niet langer en maak vandaag nog een eerste afspraak, zodat we een diagnose kunnen stellen.

Je kunt bij Cordes Fysiotherapie & Fitness terecht voor

  • Fysiotherapie
  • Kinderfysiotherapie
  • Sportfysiotherapie
  • Manuele therapie
  • Bekkenfysiotherapie
  • Psychosomatische fysiotherapie

Contracten met alle verzekeraars

Wat onze klanten zeggen

Jeroen heeft me op een fijne manier geholpen met mijn klachten om te gaan, na een aantal behandelingen voelde ik me een stuk beter!" - Edward

Bekijk alle referenties

“ik zit nu weer lekker in mijn lijf, een aanrader!”

Edward