Sportfysiotherapie

Een fysiotherapeut kan je helpen om blessures te behandelen en nieuwe blessures te voorkomen.
Bel mij terug Whatsapp 071 528 17 48

Telefonisch bereikbaar: werkdagen 08.30 – 21.30 en in het weekend geopend!

Binnen 24 uur een diagnose!

Vind ons in Leiden op de Bachstraat & Dobbedreef

Je wilt snel van je blessures af

Een mislukte tackle, van je fiets gevallen, je warming-up vergeten of gewoon ‘onhandig’ terechtgekomen na een sprong. Je kunt snel sportblessures oplopen, maar het kan soms erg lang duren voor je er weer vanaf bent.

Je blessure komt echter vaak niet ‘uit de lucht’ vallen. Je hebt bijvoorbeeld je voet overbelast, toch de verkeerde schoenen aangetrokken of je bent te fanatiek aan het trainen geweest. Wanneer je te vaak en te lang verkeerde bewegingen maakt dan krijg je daar op en duur vervelende klachten van. Wat begint met korte pijntjes kan al snel een langdurige blessure worden. Tijd voor actie!

Onze kwaliteit

N

Alle specialisaties en behandelingen

N

Fysiotherapie aan huis

N

HKZ-gecertificeerd

N

BIG - CKR - KNGF geregistreerd

N

Rijncoepel - regionaal samenwerkingsverband

N

Fitness met professionele begeleiding

N

Gratis parkeren op alle locaties

Een persoonlijk behandelprogramma

Je herstel begint met het maken van een eerste afspraak en een persoonlijk behandelprogramma. Een fysiotherapeut kan de blessuretijd aanzienlijk verkorten en je tips geven om nieuwe blessures te voorkomen. Het is soms even wennen om het ‘rustiger’ aan te moeten doen, maar je zult al snel merken dat je veel lekkerder in je vel zit als je zonder pijn of klachten kunt sporten. Of je nu een profvoetballer bent of af en toe een rondje door de stad rent, met een de begeleiding van een fysiotherapeut haal je meer uit je lichaam zonder dat het overbelast raakt.

Sportfysiotherapie in Leiden

Bij ernstige blessures kan ons advies zijn om toch echt eerst uit te rusten en niet direct weer het veld op te gaan. Het is belangrijk dat je je lichaam de tijd gunt om te herstellen van je blessures. Wil jij met professionele begeleiding meer uit je lichaam halen en beter presteren? Wij helpen je met een persoonlijk behandelprogramma op een verantwoorde manier op weg.

Veel voorkomende klachten

  • Hamstringblessure
  • Tennisarm
  • Knieblessure
  • Enkelverstuiking
  • Achillespeesblessure

Contracten met alle verzekeraars

Wat onze klanten zeggen

Jeroen heeft me op een fijne manier geholpen met mijn klachten om te gaan, na een aantal behandelingen voelde ik me een stuk beter!" - Edward

Bekijk alle referenties

Lang naar gezocht, ze weten hier echt van aanpakken, niet van dat zachte gedoe

Lisa