Bekkenfysiotherapie

Met bekkenfysiotherapie krijg je meer controle over je bekken
Bel mij terug Whatsapp 071 528 17 48

Telefonisch bereikbaar: werkdagen 08.30 – 21.30 en in het weekend geopend!

Binnen 24 uur een diagnose!

Vind ons in Leiden op de Bachstraat & Dobbedreef

Je bekken heeft goede zorg nodig

Jij kent je lichaam als geen ander en weet wat je voelt! Een goede diagnose van de oorzaak is het halve werk om je weer lekker in je lijf te laten voelen. Een effectieve fysiotherapie behandeling begint bij het stellen van de juiste diagnose. Wij kiezen de fysiotherapeut die het beste bij jou past om te achterhalen wat de oorzaak van je klachten is. Samen ga je aan de slag voor een duurzaam herstel.

Cordes Fysiotherapie & Fitness biedt begeleiding voor het gehele traject van preventie, genezing en nazorg. Ons team doet er alles aan om te zorgen voor de professionaliteit en persoonlijke aandacht die nodig zijn om je klachten zo snel en goed mogelijk te verhelpen, zodat jij je weer lekker in je lijf komt.

 Let op
Helaas is onze bekkenfysiotherapeute niet meer beschikbaar voor gespecialiseerde therapie, wij werken hard aan haar vervanging en verwijzen tot zover door naar collega’s in het veld voor bekkenfysiotherapie. Voor niet ernstige klachten aangaande de bekkenbodem musculatuur kunt je gewoon terecht.

 

 

Onze kwaliteit

N

Alle specialisaties en behandelingen

N

Fysiotherapie aan huis

N

HKZ-gecertificeerd

N

BIG - CKR - KNGF geregistreerd

N

Rijncoepel - regionaal samenwerkingsverband

N

Fitness met professionele begeleiding

N

Gratis parkeren op alle locaties

Wat zijn de klachten?

De klachten ontstaan meestal bij de bekkenbodem en hebben betrekking op je spieren. Veel mensen denken dat alleen vrouwen dergelijke klachten krijgen echter zijn er ook veel mannen die kampen met klachten. Veel voorkomende klachten zijn erg naar, zoals oncontroleerbare aandrang, moeite met plassen en ontslastingsverlies. Een niet goed werkend bekken heeft vaak gevolgen die verder gaan dan alleen lichamelijke, want ook seksuele klachten kunnen voorkomen uit problemen met je bekken. Daarnaast hebben vrouwen die zwanger zijn vaak krampen, pijnen en andere klachten rondom het bekken, omdat het lichaam ingrijpende veranderingen ondergaat tijdens de zwangerschap.

Bekkenfysiotherapie in Leiden

Bekkenfysiotherapie is een specialisatie en het is daarom  belangrijk dat als je op zoek gaat naar een bekkenfysiotherapeut deze BIG-geregistreerd is, voor KRF gespecialiseerde bekkenbodem fysiotherapie verwijzen wij naar een collega in ons netwerk. Een professionele bekkenfysiotherapeut biedt een persoonlijke, veilige en vertrouwelijke behandeling. De behandeling bestaat onder andere uit oefeningen die je helpen om meer controle te krijgen over je bekken. Daarnaast richten we ons afhankelijk van de aard van de klachten op het trainen van de spieren en het stabiliseren van het bekken en je rug. Schroom niet om een eerste afspraak te maken als je denkt dat je baat hebt bij bekkenfysiotherapie. Een groot aantal patiënten merkt op hele korte termijn al verbetering. Blijf niet rondlopen met je bekkenklachten!

Veel voorkomende klachten

  • Urine verlies
  • Problemen met seksualiteit
  • Oncontroleerbare aandrang
  • Pijn en kramp in de lage rug

Contracten met alle verzekeraars

Wat onze klanten zeggen

Jeroen heeft me op een fijne manier geholpen met mijn klachten om te gaan, na een aantal behandelingen voelde ik me een stuk beter!" - Edward

Bekijk alle referenties