Jouw eerste bezoek

lorem ipsum askimet
Bel mij terug Whatsapp 071 528 17 48

Telefonisch bereikbaar: werkdagen 08.30 – 21.30 en in het weekend geopend!

Binnen 24 uur een diagnose!

Vind ons in Leiden op de Bachstraat & Dobbedreef

Je eerste afspraak

Nodig zijn: – geldig identiteitsbewijs
                    – handdoek
Tijdens dit bezoek controleert je fysiotherapeut de verzekeringsgevens, maak je kennis met elkaar en worden je klachten uivoerig in kaart gebracht.

Je zult merken dat er veel aandacht wordt besteed aan hoe je klacht is ontstaan, hoe het zich ontikkeld heeft en waar je op dit moment staat. Alles wat van invloed kan zijn wordt meegenomen in diagnosevorming, kleine details kunnen van groot belang zijn  voor de denkrichting.

In het onderzoek zal je fysiotherapeut alles wat besproken is nagaan, de oorzaak van jouw klacht verduidelijken en tot slot een behandelplan bespreken. Mogelijk is er ook ruggespraak met andere therapeuten die vanuit hun specialisatie specifieke kennis kunnen inzetten.  

Indien je huisarts of specialist een verwijzing heeft uigeschreven is er vaak sprake van een chronische indicatie. Deze verwijzing is dan nodig voor onze declaraties in de basisverzekering.

Onze kwaliteit

N

Alle specialisaties en behandelingen

N

Fysiotherapie aan huis

N

HKZ-gecertificeerd

N

BIG - CKR - KNGF geregistreerd

N

Rijncoepel - regionaal samenwerkingsverband

N

Fitness met professionele begeleiding

N

Gratis parkeren op alle locaties

 

Je behandeling

Na je eerste afspraak stellen een persoonlijk behandelplan voor je op. We helpen je om dit programma te volgen en afhankelijk van de diagnose maken we regelmatig een vervolgafspraak. Heb je thuis geen ruimte of geschikte locatie voor je oefeningen dan kun je bij onze fitness locaties terecht. Je krijgt dan ook extra begeleiding van professionele instructeurs.

Als je regelmatig pijn en kramp hebt of helemaal vast zit kun je je ambities niet bereiken. Gun jezelf en je dierbaren goede zorg en onderneem actie door vandaag nog een afspraak te maken.

Maak vandaag nog je eerste afspraak

Een hielspoor is een vervelende klacht, maar gelukkig goed behandelbaar. Met een regelmatige behandeling van een professionele fysiotherapeut en oefeningen kan de klacht helemaal verdwijnen. Maak vandaag nog je eerste afspraak, zodat je weer zonder pijn kunt bewegen en sporten.

Contracten met alle verzekeraars

Wat onze klanten zeggen

Jeroen heeft me op een fijne manier geholpen met mijn klachten om te gaan, na een aantal behandelingen voelde ik me een stuk beter!" - Edward

Bekijk alle referenties