Fysiotherapie

fysiotherapiegesuperviseerde looptrainingOmdat een snelle behandeling zonder zorgen het beste resultaat oplevert garanderen wij:

Afspraak zo nodig binnen 24 uur
Directe behandeling: U kunt bij ons terecht ook zonder verwijzing van huisarts of specialist.
Contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland

 

 

Ons team is gespecialiseerd en helpt u graag met hulpvragen over onderstaande onderwerpen

Reguliere Fysiotherapie
Reguliere fysiotherapie gaat over de behandeling van klachten aan het bewegingsapparaat, u kunt denken aan het skelet, gewrichten en spieren.
Nek- en rugklachten zijn de meest voorkomende indicaties, maar ook bijvoorbeeld COPD, Hart en longklachten, Diabetes en Vaatproblematiek behoren hiertoe.

Sportfysiotherapie
Sportfysiotherapie richt zich op vermindering of genezing van klachten en beperkingen die een bepaalde sport beoefening hinderen of onmogelijk maken. Het kan om balsporten gaan maar ook om atletiek of welke ander vorm van sport ook. Het doel is de sporter op zo hoog mogelijk niveau te laten presteren zonder daarin gehinderd te worden door pijn of beperkingen.
Vaak richt de therapie zich daarbij in het bijzonder op herstel van kracht, coördinatie, en stabiliteit van aangedaan weefsel.Daarna start een sportspecifieke training zodat de sport weer uitgeoefend kan worden op zo hoog mogelijk niveau. Dit is het meest effectief in samenspraak met uw eigen  trainer / coach.

Kinderfysiotherapie
Gespecialiseerd in de behandeling van kinderen, voor meer informatie zie: http://cordesfysio.nl/fysiotherapie/kinderfysiotherapie/

Oedeemtherapie – Lymfedrainage
Oedeem therapie is een specialisatie die zich richt op het verminderen van stilstaand vocht tussen de weefsels. Meestal als gevolg van een niet goed functionerend lymfe systeem of de verwijdering ervan na een operatie

Revalidatie
Behandeling richt zich op optimaal herstel na een: ongeval, operatie, aandoening van hart, bloedvaten en luchtwegen

Neurorevalidatie
Deze vorm van fysiotherapie richt zich op: evenwichtsstoornissen, krachtverlies, coördinatieverlies, chronische pijn, sensibiliteitsstoornissenDe meest voorkomende oorzaken:
CVA (beroerte), TIA, polyneuropathie, spierziekten van neurologische oorsprong zoals MS, ALS,

Oefenzaal-Fitness-Fysiotherapie
De Oefenzaal