Jongeren

16 jaar en jonger
Fitness.6Ben je jonger dan 16 jaar? Fitness dan met  50 % korting! Veiligheid staat hierbij voorop. Fitness is mogelijk met elk denkbaar doel met uitzondering van maximale krachttraining. In deze leeftijd kunnen door overbelasting je gewrichten beschadigen raken waardoor de groei belemmert. Fitness begeleiders letten hier op!

KickFun voor Jongeren 12 -16
Een superleuke groepsles voor jongeren van 12 – 16 jaar waarin onder begeleiding wordt gewerkt aan conditie, lichaamsbeheersing en zelfvertrouwen.

Per les minimaal 4, maximaal 12 deelnemers
De lessen zijn gratis voor wie een all in abonnement heeft. Aparte KickFun abonnementen zijn ook mogelijk (zie tarieven).  Kijk ook naar het ouder kind abonnement!

Eenmalige aanschaf binnenhandschoen voor de hygiëne: 6 euro

Jeugdsportfonds
Het is voor jongeren tot en met 18 jaar bij ons mogelijk om met steun vanuit het Jeugdsportfonds bij ons Kickfun te volgen! Hier zijn wel een aantal eisen waaraan ouder(s) moeten voldoen. Bijvoorbeeld: het treft alleen gezinnen waar financiële middelen ontbreken om de contributie van een sportclub te betalen. Voor meer eisen, ga naar http://jeugdsportfonds.nl/71/basis_spelregels of kom in contact met een van onze medewerkers (071-5281748).